Over

Wij helpen u om een betere gezondheid te krijgen en deze te behouden en een gezonde lifestyle op te bouwen met veel energie en vitaliteit! Dat doen wij met pure en natuurlijke producten van zeer hoogwaardige kwaliteit, zoals aloë vera.

Wist u dat u Aloë Vera zowel uitwendig en inwendig kunt gebruiken?

Aloe-vera-plant

De heilzame eigenschappen van Aloë Vera maakt het een uitstekende bron van voeding. Aloë Vera Gel is een natuurlijke bron van 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen die een belangrijke bijdrage leveren aan uw algehele gezondheid. Aloë Vera is tevens de enige vegetarische bron van vitamine B12.

Tegenwoordig zijn ook in de supermarkt aloë vera drankjes te koop. Hier zit echter maar 1 tot 5% aloë vera in, vaak ook uit de poedervorm. Kijk maar achterop het etiket bij de ingrediënten: het begint met aqua, water, want daar zit het meeste van in, ergens onderaan staat aloë vera (barbadensis miller). Te weinig van de werkzame stof zal dan ook niet werken. Het basisingrediënt van de meeste van ons producten is aloë vera. Onze dranken bestaan dan ook uitruim 90% aloë vera. Ook de andere producten zijn van pure en zeer hoogwaardige kwaliteit.

Daarnaast bieden wij u een financieel gezond antwoord in deze economisch moeilijke tijden. Wij kunnen u laten kennismaken met een zeer succesvol bewezen concept waarmee u naast uw huidige activiteiten een geheel nieuwe en blijvende inkomstenbron kunt opbouwen. De multinational waar wij mee samenwerken bestaat inmiddels alweer 35 jaar, is vertegenwoordigd in ruim 150 landen en is nog steeds groeiende. Wij zijn op zoek naar nieuwe marketing talenten. Bent u toe aan een nieuwe uitdaging of kent u andere mensen die hier interesse in zouden hebben, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over. Naast persoonlijke begeleiding en professionele trainingen, helpen wij u uiteraard bij het opstarten. Persoonlijke begeleiding is bij ons een belangrijk aspect, waarmee we ons onderscheiden in de markt. Uw SuCCes is ook ons SuCCes!

gezonde onbezorgde toekomst

Disclaimer: Alle informatie op deze site is bedoeld als informatie en geenszins als medisch advies.

Bij gezondheidsklachten dient u te allen tijde een deskundige te raadplegen. De informatie is gebaseerd op ervaring opgedaan door gebruikers van de producten, die zo vriendelijk zijn geweest hun ervaring te delen. De informatie geeft dus slechts een indicatie van wat u van deze producten zou kunnen verwachten. Niemand zal op basis van deze informatie, bij wie dan ook, een schadeclaim kunnen indienen, of hoe dan ook verhaal kunnen halen.

Wij proberen zorgvuldig te zijn in het selecteren van de artikelen, mochten er desondanks onzorgvuldigheden vermeld staan, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons laat weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: