Contact

Wanneer u meer uit het leven wilt halen, meer vrijheid wilt,  een gezondere geest en lichaam wilt hebben of behouden, meer controle over uw financiële situatie wilt hebben, rijkere beloningen wilt voor al uw inspanningen (materieel of immaterieel), meer tijd voor uzelf, uw familie en vrienden wilt hebben, dan is het bestuderen van deze website mogelijk het begin hiervan!

Het duurt maar enkele minuten om je leven te veranderen! En weet dat als je blijft doen wat je altijd al gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd al gekregen hebt!

Wellness Living is een bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke en pure producten die de algehele gezondheid en welzijn van mens en dier bevorderen en ondersteunen. Kijk op onze website wat deze unieke combinatie voor jou kan betekenen.

Voor een vrijblijvend advies en extra informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Vitale groet,

Judith

Wellness Living

020-7173578
E info@wellness-living.nl

8114_441816709233587_1099980449_n

Disclaimer: Alle informatie op deze site is bedoeld als informatie en geenszins als medisch advies.

Bij gezondheidsklachten dient u te allen tijde een deskundige te raadplegen. De informatie is gebaseerd op ervaring opgedaan door gebruikers van de producten, die zo vriendelijk zijn geweest hun ervaring te delen. De informatie geeft dus slechts een indicatie van wat u van deze producten zou kunnen verwachten. Niemand zal op basis van deze informatie, bij wie dan ook, een schadeclaim kunnen indienen, of hoe dan ook verhaal kunnen halen.

Wij proberen zorgvuldig te zijn in het selecteren van de artikelen, mochten er desondanks onzorgvuldigheden vermeld staan, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons laat weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: